RU  UA

Путін перетворюється на Гітлера XXI століття: військовий експерт про вторгнення російських фашистів в Україну

Путін хоче стати сучасним Гітлером. Президент Російської Федерації йде на нелогічні кроки у війні проти України.

Про це в ефірі Апостроф Live на Апостроф TV заявив військовий експерт Валентин Бадрак.

“Путін людина неадекватна і він хоче вирости до Гітлера , він хоче бути Гітлером ХХI століття. Це неприємна ситуація, тому що дійсно він пішов на кроки, які є для нього нелогічними, і нелогічними навіть для його генерального штабу. В Сирії використовувалася потужна зброя, руйнували міста. Різниця була в тому, що переважно використовувалися удари з повітря, високоточні удари. В наземній фазі переважно брали участь найманці з ПВК. Ми пам’ятаємо 2018 рік, коли американський удар знищив близько сотні “вагнерівців” і Росія це спокійно проковтнула”, – розповідає Бадрак.

Він також наголосив, що Путіну необхідне населення України, як людський ресурс, який він зможе приєднати до Росії.

Нагадаємо, у четвер, 24 лютого, Росія розпочала масштабну війну проти України. Вторгнення російських військ зафіксовано у Чернігівській, Сумській, Луганській та Харківській областях. Окрім цього, завдано ударів по багатьох містах, у тому числі на заході України. Є загиблі та поранені. У зв'язку із ситуацією в країні запроваджено військовий стан.

Україна спільно з Францією, Туреччиною, Австрією та Єврокомісією створюють антипутінську коаліцію, яка протистоятиме російській агресії.