RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Лише Росія відповідальна за гуманітарну катастрофу в Україні - німецький європарламентар

Ініціативи Кремля про гуманітарну допомогу українцям після бомбардувань міст виглядають цинічно. Тільки Путін та керівництво Росії відповідальні за гуманітарну катастрофу в Україні.

Про це у коментарі УНІАН заявив депутат Європейського парламенту від Німеччини Міхаель Галлер.

"Звичайно Росія та ніхто інший є причиною гуманітарної катастрофи в Україні, це тільки їхня відповідальність та їх параноїдального лідера. Вони думають, що ми не розуміємо, що відбувається, але ми всі дуже добре розуміємо. Ви вбиваєте тисячі людей, руйнуєте будівлі, а потім приїжджаєте з гуманітарною допомогою. Це цинічно, але це відповідає російському мисленню та їхнім вчинкам. Це просто кричуще", - заявив політик.

"Населення Росії знаходиться під повним контролем російської пропаганди і фейкових новин. Так, багато хто вже поінформований про те, що є насправді, але, як і раніше, занадто багато необізнаних. Якби всі росіяни знали про те, що твориться на вулицях, про звірства і неподобстві, але їм роками промивали мізки, готували до всієї цієї нісенітниці, яку ллє пропаганда, так що це важке завдання, але вони прокинуться, як німці після війни, багато хто міг тоді знати правду, але не хотів. сподіваємось, їх лідер буде скинутий", - підсумував Міхаель Галлер.