RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Байден погодився на зустріч із Путіним, але лише за однієї умови

Президент США Джозеф Байден погодився на зустріч із главою Кремля Володимиром Путіним, але тільки при виконанні РФ однієї умови.

Про це повідомила директор з комунікацій Білого дому Кейт Бедінгфілд, передає Report.

Так, за словами Бедінгфілд, будь-які контакти американського лідера Джозефа Байдена з президентом РФ Володимиром Путіним можливі лише за умови деескалації та реальної готовності Москви стати на шлях дипломатії.

"Ми ясно дали зрозуміти, президент Байден ясно дав зрозуміти, що необхідна відчутна деескалація з боку Росії і чітка, справжня прихильність дипломатії до того, як президент провів би така розмова", - сказала вона.

Варто зазначити, що раніше Байден уже стверджував, що не відкидає можливості зустрічі з Пуітним. За словами глави Білого Дому, це залежить від того, що захоче обговорити президент Росії.

Раніше ми також повідомляли про те, що президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден під час своєї промови в Польщі жорстко висловився про президента Росії Володимира Путіна, назвавши його "м'ясником" і заявивши, що ця не може залишатися при владі. Пізніше він сказав, що не цурається своїх слів і йому байдуже, що про це думає лідер країни-агресора.