RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Стало відомо про затримання одіозного заступника голови київської СБУ

Першого заступника начальника головного управління СБУ в Києві та Київській області Євгена Філімонова затримали за звинуваченням у хабарництві.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Станіслав Речинський.

"Результати талановитого керівництва СБУ Василем Грицаком ще раз – у на лице. Або на рило. Пов'язали на хабарі першого заступника начальника головного управління СБУ в Києві та Київській області Філімонова. Грицак і Глуговський, спільно з Артуром Палатним гарячково намагаються зам'яти скандал. Може навіть це їм вдасться, враховуючи, що Філімонов – зовсім не бідний хлопчик і розчехлиться по-повній. І візьмуть і в прокуратурі, і в судах", - пише Речинський.

За його словами, у Філімонова досить неоднозначна репутація.

"Нагадаємо, хто такий Філімонов. Вихованець і улюбленець Віталія Яреми і донецьких Білозуба і Могильова. Так-так, нічого дивного. Тому що годувальник і знає таблицю ділення. І ось – пов'язали. Багато хто не сплить вночі, багато. Бо якщо Філімонов почне говорити – то заплаче багато хто. А може навіть і сяде", - зазначає журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", СБУ викрили в корупції через будівництво багатоквартирних будинків для співробітників СБУ в Голосіївському районі Києва, оскільки проти зведення висоток виступили місцеві жителі.