RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Гучне призначення у Порошенка: журналіст висміяв підлабузника

Журналіст Леонід Швець висміяв захват соратників Ігоря Райніна у зв'язку з його призначенням на посаду глави адміністрації президента.

Про це він написав у Facebook.

"Ось так зухвало, відверто, незважаючи на особи", - написав Швець, коментуючи позицію Андрія Ільгова, який написав хвалебний пост на адресу Райніна, колишнього голови Харківської облдержадміністрації.

"Я завжди був упевнений в вас і знав, що всі основні справи ще попереду. Розумію, що країна потребує справ та дій, спрямованих на покращення ситуації по багатьом напрямкам. Я і всі мої побратими завжди будемо поруч з вами, розуміючи, що зараз необхідна підтримка і люди готові діяти. Скільки нас ще чекає справ, одному Господу відомо, але ми пройдемо всі негаразди і зробимо Україну кращою", - написав Ільгов, назвавши Райніна одним з кращих синів Харківщини.

Інші користувачі також угледіли надмірне підлабузництво в словах Ільгова.

"Ой, якось непристойно вийшло від надлишку лизоблюдства. Не очікувала від товариша Ільгова", - написала користувач Ірина Вітер.

Як повідомляв "Апостроф", на посаді голови адміністрації президента Райнін змінив Бориса Ложкіна, який обіймав цю посаду з червня 2014 року. Сам Ложкін, за словами Порошенка, очолить Інвестиційний рада при президенті і стане радником глави держави.