RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Скандал навколо відомого нардепа і російського банку: винуватець зробив важливу заяву

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко вважає необґрунтованою критику суспільства за те, що раніше його застукали в Ощадбанку Росії, коли він проводив платіж.

Про це Лещенко написав на своєму Facebook.

"Друзі, скажу чесно – мені неприємно купатися в помиях, які з регулярністю генерують на мою адресу. Якщо підвести підсумок літа, то мої головні гріхи полягають у тому, що я не з тим сходив в ресторан, не ту дівчину люблю і не в тому банку проплатив на рахунок Держказначейства. Хлопці, ви це серйозно? Ви готові годинами обговорювати ці теми в інтернеті, поки у вас же продовжують красти гроші - на Одеському припортовому заводі, Центренерго, Запоріжжяобленерго, поки Медведчук за домовленістю з Порошенком поставляє вугілля ЛНР/ДНР під виглядом південноафриканського, а Іванющенко і Онищенко стараннями продажних лідерів втекли від слідства в благополучну Європу", - написав він.

Лещенко заявив, що більше не має наміру коментувати такі звинувачення. За його словами, претензії до нього можна віднести з таким же успіхом до кожного українця.

"А особливо затятим пропоную провести експеримент – перевірити, хто акціонери ваших операторів мобільного зв'язку. Якщо ви користуєтеся Водафон або Київстар, відвідуєте "Альфа-Джаз" або "Спортлайф", то у вас немає морального права мене засуджувати. І ще – направте свою енергію в конструктивне русло. Наприклад, перевірте, як ваші органи влади витрачають бюджетні гроші. Ваше благополуччя залежить від цього, а не новин з мого особистого життя", - додав депутат.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі піднялася хвиля гніву через візит Лещенка в Ощадбанк РФ.