RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

У "Кривавого пастора" хочуть створити новий полігон для ракет

У секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олександра Турчинова, якого часто називають "Кривавим пастирем", повідомили про плани створення в Україні нового військового полігону для випробування ракетної техніки.

Про це повідомляється на офіційному сайті Турчинова.

У повідомленні наголошується, що сьогодні пройшла нарада, на якій обговорювалося виконання ракетної програми, а також програми виробництва українських боєприпасів.

Також на нараді обговорювалися стратегічні оборонні програми, які діють в Україні в умовах обмеженого фінансування. Турчинов та інші учасники засідання обговорили плани відомства на наступний рік.

Відзначається, що окремим питанням, що обговорювалося на нараді за участю голови РНБО Олександра Турчинова, стало створення в Україні нового полігону, на якому військові зможуть випробувати сучасну ракетну техніку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше секретар РНБО України Олександр Турчинов, якого називають "Кривавим пастирем", відпустив саркастичний коментар на адресу російських двигунів.

У соціальних мережах викликав бурхливий резонанс знімок задоволеного "Кривавого пастора" Турчинова, зроблений на полігоні, де проходили випробування нових ракет.