RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Соцмережі киплять через подвійне підвищення зарплат депутатам Ради

Користувачі соціальних мереж критично сприйняли новину про те, що 20 жовтня Верховна рада з 1 листопада вдвічі підвищила зарплати народним депутатам.

Згідно з цим рішенням, зарплата глави парламенту складе до 30 мінімальних зарплат (43,5 тис. гривень), його першого заступника та заступника - до 28 мінімальних зарплат (40,6 тис. гривень) та депутатів - членів комітетів - до 25 мінімальних зарплат (36 тис. 250 гривень).

Це рішення в мережі викликало бурю емоцій.

"Я вірила-вірила (адже я у мами оптиміст), що настане той день, коли у "лісі шось здохне", і наші "реформатори" зроблять прорив. Почнуть порядні декларації заповнювати, або нормальний бюджет приймати, або, або, або.. Але сьогодні настав той день, коли мимоволі хочеться кричати: "це пі** * ц, товариші" і ретируватися в захід. Безсовісні. У мене все", - пише користувач Христина Бутко.

"Іноді складається враження, що 50 відсотків роботи українського парламенту – підготовка, написання та прийняття рішень про підвищення собі коханим зарплат. На моїй пам'яті, це вже то п'яте чи шосте підняття", - журиться користувач Ірина Кирпа.

Як повідомляв "Апостроф", також 20 жовтня Рада прийняла рішення про роль СРСР у Другій світовій.