RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Безграмотний український губернатор викликав гнів у мережі

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Олексій Савченко, який нещодавно обійняв посаду голови Миколаївської ОДА, допустив велику кількість помилок у письмовому тесті.

Про це йдеться у програмі "Схеми", опублікованій на YouTube.

Відзначається, що Савченко виконав тест за 6 хвилин - мінімум в 5 разів швидше найближчого конкурента. Миколаївський губернатор пояснив стільки помилок у тесті тим, що не перевіряв надруковане.

Пізніше Савченко зробив кумедне відео, на якому читає вірш Максима Рильського.

"Це його реакція на вчорашній резонанс навколо того, що він отримав посаду попри величезну кількість помилок у своїй конкурсній роботі. Хороші кризові політтехнологи порадили Савченку відводити проблему у сторону знання/незнання мови. За задумом - це має відвести увагу від ключового: конкурс на його обрання очевидно був липовим, тобто переможець був визначений наперед. Замість того, щоб: вимагати відставки Савченка, звільнення маріонеткових членів комісії та повторного прозорого проведення конкурсу - нам пропонується: посміятись разом із Савченком, пожаліти його, похвалити за самоіронію - і ЗАБУТИ. Але ж люди у нас не настільки дурні, як хотілось би цій владі )", - прокоментувала у своєму Facebook ситуацію журналістка Наталія Седлецька.

Як повідомляв "Апостроф", на початку року Олексія Савченка помітили на засіданні Верховної ради у футболці з логотипом російської компанії "Газгольдер".