RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Історик розповів, від кого буде залежати політика Трампа

Зовнішня політика Білого дому буде багато в чому залежати від того, чи буде затверджений Тіллерсон на посаді держсекретаря Сполучених Штатів, вважає російсько-американський історик і політолог Юрій Фельштинський.

"Є велика ймовірність того, що Тіллерсон буде затверджений Сенатом, оскільки республіканці поступово здають президенту свої позиції, а опозиції однієї лише демократичної партії для відхилення кандидатури Тіллерсона недостатньо", - написав історик в колонці на "Апострофі".

"Тіллерсон в колі президента Трампа буде не тільки і не стільки провідником його політики, скільки зв'язковим між Трампом і Путіним, в той час як радник Трампа із зовнішньої політики генерал Флін буде зв'язковим між Трампом і всіма іншими російськими політиками і дипломатами, які працюють в Росії і за кордоном. У найближчі дні Трамп відкрито почне "продавати" американській громадській думці зближення з Путіним, як вигідне для США ", - додав Фельштинський.

Політолог зазначив, що 4-8 років - не великий історичний термін для вирішення геополітичних питань і для територіальних захоплень.

"Основні учасники цих подій - Трамп і Путін - будуть діяти рішуче і швидко. До реалізації своїх планів вони приступлять відразу ж після затвердження Тіллерсона держсекретарем США. У чому конкретно полягають ці плани, ми побачимо дуже скоро. Але нічим, крім нових військових операцій на різних фронтах, трампівсько-путінська угода по Росії і НАТО закінчитися не може ", - резюмував він.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада
Теги: