RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Кабмін призначив Князєва головою Нацполіції

У середу, 8 лютого, на засіданні Кабінету міністрів України розглядалося питання про призначення керівника Національної поліції.

Згідно з рішенням уряду, головою Нацполіції став начальник департаменту карного розшуку НПУ Сергій Князєв, передає "Інтерфакс-Україна".

Відзначається, що його кандидатуру на засіданні уряду підтримали одноголосно.

"Я пропоную і вношу на ваш розгляд на посаду голови Національної поліції України генерала поліції третього рангу Князєва Сергія Миколайовича", - сказав на засіданні голова МВС Арсен Аваков.

Князєв підкреслив, що має намір продовжити боротьбу з злочинністю т реформи, які почалися в поліції.

Новому керівнику НПУ 45 років. Він є генералом поліції третього рангу, працює в органах МВС з 1992 року.

З листопада 2014 року по липень 2015 року – виконуючий обов'язки начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Донецькій області, начальника кримінальної міліції; з липня 2015 року по квітень 2016 року – начальник ГУ МВС України в Закарпатській області. С. Князєв з квітня по листопад 2016 року – начальник ГУ Нацполіції у Рівненській області, а з листопада 2016 року – начальник карного розшуку Нацполіції.

Нагадаємо, 6 лютого комісія з відбору кандидатів на посаду глави Нацполіції озвучила імена трьох кандидатів на цю високу посаду. Крім Князєва на посаду керівника НПУ були відібрані заступник Нацполіці\ Костянтин Бушуєв і директор Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги Андрій Вишневський.