RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Клімкін пояснив, чому Порошенко ще не зустрівся з Трампом

Глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін повідомив, чому все ще не відбулася зустріч президента України Петра Порошенка з президентом США Дональдом Трампом.

Про це Клімкін розповів в інтерв'ю Лига.net.

За словами Клімкіна, анонсована давно зустріч Порошенка з Трампом відкладається через те, що відбувається її серйозна підготовка.

Глава МЗС наголошує, що це необхідно, оскільки американська адміністрація знаходиться в стані формування, а те, що відбувається сьогодні, заслуговує не поверхневого, а дуже педантичного та глибокого підходу.

Клімкін нагадав, що раніше він відвідував США, де проводив зустрічі в Держдепі і РНБ. Також він зазначив, що Порошенко вже двічі спілкувався з Трампом по телефону, а також була зустріч з віце-президентом США.

Глава МЗС підкреслив, що питання зустрічі Порошенка з Трампом не у формальнiй датi, а в тому, наскільки глибоким буде цей контакт.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Павло Клімкін за підсумками зустрічі з державним секретарем США Рексом Тиллерсоном повідомив, що США дали чітко зрозуміти: "розміну" України у відносинах з РФ не буде.