RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Томагавк "Юля": мережі потішила заява Гройсмана щодо суду з "Газпромом"

Заява прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана про те, як Україна буде розплачуватися в разі програшу "Нафтогазу" в Стокгольмському арбітражі "Газпрому", повеселила користувачів мережі.

Гройсман заявив, що десятки мільярдів доларів, які можуть бути пред'явлені в разі програшу – наслідок підписання контракту Юлією Тимошенко. "І нам Росія все порахувала, що вона напідписувала і поставила на 40 млрд дол. позов до суду. Доведеться передати Тимошенко замість грошей. Якщо вона підписала, нехай вона і несе за це відповідальність. Чому за це повинні платити українські громадяни? Іншого варіанту немає", - заявив прем'єр.

На цю заяву користувачі мережі відповіли жартами. "Та вже, якщо Юля растрясе свої кишені, то вистачить на всі суми претензій, ще й залишиться...", "Гройсман хоче передати Тимошенко РФ. Хитрий план, адже одна Юля може знищити більше, ніж всі Томагавки США разом узяті", - пишуть вони.

Нагадаємо, раніше НАК "Нафтогаз України" заявив, що не збирається оплачувати виставлений російським "Газпромом" рахунок на оплату газу в розмірі $5,3 млрд до вердикту Стокгольмського арбітражу у спорі про постачання палива.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі виник бурхливий ажіотаж через грубу відповідь Гройсмана нардепу Соболєву.