RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

"Новоросія" провалилася: названо новий небезпечний план Путіна в Україні

Кремль має намір підпорядкувати собі Україну за допомогою перемоги на виборах проросійських сил і партій.

Таку думку в колонці на "Апострофі" висловив координатор групи "Інформаційне опір", народний депутат Дмитро Тимчук, коментуючи заяву ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького про можливість приєднання до "проросійської України".

За словами Тимчука, після провалу силового сценарію зі створення "Новоросії" Путіним розігрується новий сценарій - перетворення України в державу-маріонетку часів Януковича.

"Зараз активно піднімають голову вчорашні регіонали, розкручується "Опозиційний блок". Судячи по ресурсам, які витрачаються на піар, їх електоральне поле зростає, зокрема на сході і півдні України", - зазначив експерт.

Він також підкреслив, у Кремля і його прихильників в Україні відкрилося вікно можливостей про на тлі вкрай негативною соціально-економічної ситуації в Україні, а також дискредитації нинішньої влади.

"Наступні вибори в Раду можуть стати точкою відліку, коли парламент України буде вже набитий проросійськими елементами і агентурою. Потім можна спробувати нав'язати і президента, який був би більш лояльний до Росії", - підсумував Тимчук.

Детальніше про можливості російського реваншу в нашій країні читайте в матеріалі "Путін придумав для України новий небезпечний план", опублікованому на "Апострофі".