RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Терещенко і Кишкаря звинуватили у "кришуванні" наркотрафіку

Активісти звинувачують мера Глухова Мішеля Терещенка та нардепа Павла Кишкаря у «кришуванні» контрабанди і наркотрафіку.

З відповідною заявою виступив журналіст-розслідувач, активіст антикорупційного руху Сергій Медяник на прес-конференції Терещенка та Кишкаря у Києві.

Звертаючись до нардепів та мера Глухова, активіст звинуватив учасників прес-конференції у «кришуванні» наркотрафіку.

«Відомий любитель конопель Терещенко та тушка-депутат Кишкар підозрюються в створенні злочинної групи, яка «кришує» контрабанду та наркотрафік з РФ», – зазначив Медяник.

За його словами, до команди Терещенка входять відомі митники часів Януковича.

«У команді Терещенка – заступник мера Олександр Вискуб і член виконкому Віктор Гришко, відомі своєю роботою на митниці за часів Януковича. Гришко взагалі свого часу за особливі заслуги був нагороджений золотим годинником від Путіна», – заявив Медяник.

Він звернув увагу, що йдеться не просто про корупцію та злочин – йдеться про національну безпеку.

«Нас як активістів можлив ці факти й не сильно б хвилювали, якби не стратегічне розташування Глухова на кордоні з агресором», – зазначив Медяник.

Активіст висловив упевненість, що правоохоронні органи розберуться із ситуацією: що склалася. Раніше подібні звинувачення були розміщені на сторінці Медяника у Фейсбук.