RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Краще будемо добрими сусідами: Савченко в інтерв'ю РосЗМІ висловилася про "братні" відносини з РФ

Народний депутат України Надія Савченко закликала Росію і Україну бути добрими сусідами і об'єднатися.

Про це Савченко заявила в інтерв'ю російському пропагандистської ресурсу Life.ru.

"Давайте вже нарешті зрозуміємо, що краще бути добрими сусідами, ніж поганими братами. Іноді сусіди живуть краще, а в родині брати сваряться. Давайте не будемо зближуватися і намагатися об'єднуватися настільки, щоб вирішувати потім, а хто брат старший, хто молодший. і тоді, коли ми будемо рівними, у нас будуть дуже хороші відносини", - заявила Савченко у відповідь на питання про повернення російського і українського народу до "братерських" відносин.

Народний депутат також розкритикувала дії української влади про заборону на в'їзд в Україну людей, які відвідують окупований Крим в порушення українського законодавства.

"Я вважаю, що в політиці багато бездумних кроків. І, скажімо, заздалегідь агресивних і непотрібних. Потрібно повертати електорально людей, повертати їх розум, потрібно контролювати безпеку держави. Але при цьому ніколи не потрібно відвертатися від свого народу, їх потрібно запрошувати, долучати до будівництва своєї країни ", - зазначила Савченко.

Нагадаємо, 25 червня у Миколаєві учасники АТО закидали яйцями народного депутата Надію Савченко, яка проводила зустріч з городянами.