RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Нацгвардії розгорається скандал навколо великого воєначальника: опубліковано фото і документи

В Національній гвардії розповіли про протиправні дії начальника Північного Київського територіального управління НГУ Миколая Миколенка.

Відповідна інформація опублікована на офіційній сторінці Нацгвардії в Facebook.

Повідомляється, що Миколенко, ігноруючи закони, підписав указ, що один з його колишніх підлеглих, сержант-доброволець Віктор Гомізков з батальйону Кульчицького нібито брав участь у бойових діях будучи резервістом.

Командувач Нацгвардії особисто умовив сержанта подати в суд на Миколенка і домогтися відновлення справедливості. Після того як Гомізков подав у суд, командувач теруправління дав вказівку своїм підлеглим звільнити сержанта, позбавивши права носити військову форму.

"Тільки Коля військові квитки теж не читає і не знає, що у Сержанта право на носіння військової форми одягу в військовому квитку вписано не в п. 24, а на 24-й сторінці, разом із записом про Присягу на вірність Українському Народу, яку Сержант приніс у 2014р., коли добровільно пішов воювати за Україну. Коля своєю Божою волею ще й покарав двох офіцерів, які зробили все згідно з законами, що Коля не читає…Зробимо Бога Колю відомим", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", навколо призначення начальника поліції Дніпропетровської області Віталія Глуховеры розігрався скандал.