RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не можна встановлювати диктатуру: політолог розповів, якою іміджевий удар чекає Порошенка через Саакашвілі

Позбавлення українського громадянства екс-президента Грузії і колишнього голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі сильно вдарити по іміджу президента України Петра Порошенка, оскільки не можна боротися з політичними опонентами шляхом позбавлення громадянства.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини Михайло Чаплига, відомий як блогер Анархіст Миха.

Він звернув увагу на те, що Саакашвілі зараз вільно пересувається по країнах Євросоюзу.

"Які взагалі позиції нашої країни будуть, якщо президент України, який повинен діяти в найкращих інтересах країни, не користується достатньою повагою з боку інших членів "нормандської четвірки"?", - запитує Чаплига.

"Україна не існує в якомусь ізольованому просторі, ми не можемо встановити тут диктатуру і жити у вакуумі, ми залежні від ставлення інших країн, ми – частина великої геополітики, і від ставлення до осіб, які представляють країну в цій грі, залежить майбутнє нашої країни", - додав він.

Читайте повну версію інтерв'ю з Михайлом Чаплигою для "Апостроф": "Восени буде важко, а проти Порошенка об'єднаються всі, крім двох груп".