RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Прорив Саакашвілі в Україну: Луценко згадав про Януковича

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що всі учасники прориву державного кордону в пункті пропуску Шегині, під час якого колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі повернувся в Україну, будуть притягнуті до відповідальності.

ПОВЕРНЕННЯ СААКАШВІЛІ В УКРАЇНІ: ХРОНІКА ПОДІЙ

"Закон вимагає притягнути до кримінальної відповідальності тих, хто організовував незаконний перетин кордону, керував такими діями, або сприяв їм порадами або діями. Це буде зроблено. Як буде дана оцінка і дій владних інститутів протягом сьогоднішніх подій", - заявив генеральний прокурор України на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, даний інцидент на кордоні продемонстрував шанувальникам колишнього президента Віктора Януковича і його оточення Захарченка і Клименка, що завдяки підтримці декількох тисяч чоловік можна прорватися на територію України і при цьому не бути затриманим.

Також глава ГПУ додал, що єдиний шлях вирішення спорів про законність дій влади стосовно громадянина - це суд.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що колишній президент Грузії, екс-глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі, як і анонсувалося раніше, прибув до Львова.