RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Справа Саакашвілі: російські пранкери розіграли суддів від імені депутата Ради

Російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) розіграли українських суддів, які розглядають справи про перетин українського кордону екс-губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі і його соратниками.

Про це повідомив Кузнєцов на своїй сторінці в Facebook.

Пранкери дзвонили суддям і представлялися депутатом від Блоку Петра Порошенка. Від імені Олександра Грановського вони просили посприяти в покаранні Саакашвілі.

"Мені потрібно тільки одне, щоб були дійсно ті свідки і дали правдиві свідчення про те, як все відбувалося. І все", - заявив пранкерам суддя Мостиського районного суду Львівської області Юрій Білоус, який розглядає справу політика.

В обмін за послуги він нічого конкретно не просив. При цьому суддя зазначив, що не знає як складеться життя. Також він додав, що було б непогано влаштувати особисту зустріч з Грановським.

У той же час голова Галицького районного суду Львова Ірина Волоско, яка розглядає справу соратника Саакашвілі Давида Сакварелідзе, заявила пранкерам, що знаходиться за межами України, але готова зробити все, що від неї залежить.

Як повідомляв "Апостроф", раніше пранкери Вован і Лексус розіграли Саакашвілі, представившись заступником глави Адміністрації президента України.