RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Журналісти розповіли, хто з українських топ-чиновників гуляв на весіллі сина Луценка: відео

Стало відомо хто з українських політиків був присутній 15 вересня на весіллі старшого сина Юрія Луценка, під час якого співробітники УДО напали на журналістів.

Відео події опублікували якраз постраждалі журналісти програми "Схеми".

На святкуванні були президент Петро Порошенко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, секретар РНБО Олександр Турчинов, екс-глава Адміністрації президента Борис Ложкін, перший віце-прем'єр Степан Кубів, колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, мер Києва Віталій Кличко, віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, міністр інформполітики Юрій Стець, міністр юстиції Павло Петренко.

Також, на урочистості прибули такі народні депутати: голова фракції БПП Ігор Кононенко, Гліб Загорій, Олександр Третьяков, Андрій Іванчук і Андрій Деркач. Останній - колишній член Партії Регіонів, який голосував за "диктаторські закони 16 січня".

Щоб журналісти не побачили відвідувачів, співробітники Управління державної охорони всіляко намагалися не дати можливості зафіксувати події на відео, закривали в'їзд на відкриту парковку ресторану відомчими автомобілями і атакував журналістів в момент виїзду кортежу президента.

Пізніше глава УДО Валерій Гелетей спробував пояснити подію тим, що співробітник УДО впав і в падінні зачепився за оператора.