RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Скандальні російські пранкери засвітилися в Донецьку: опубліковано фото і відео

У понеділок, 2 жовтня, в торгово-розважальному центрі "Донецьк Сіті", в так званій республіці ДНР, відбулася презентація книги російських пранкерів Володимира Кузнєцова і Олексія Столярова "Вован і Лексус. По кому дзвонить телефон".

Про це повідомляє видання dan-news.info.

"Наша книга про те, що не такий страшний чорт, як його малюють. Війну можна вести дистанційно - за допомогою діалогу. Донецьк вибраний не випадково. Ми починали тут ще в 2014 році, коли висвітлювали події в Донбасі. Починали спілкуватися з українськими політиками. У цій книзі ми розповідаємо про ті події", - розповів Столяров.

У книзі представлено три розділи: в першому - біографічна інформація про авторів; у другому - телефонні розмови і в третій, заключній частині, коротка інструкція розіграшу.

До видання накладом 7000 примірників увійшли розшифровки розмов телефонних жартівників, а також секрети професійного розіграшу. Автори розповідають, як правильно організувати дзвінок, вибрати тему бесіди, і про інших тонкощах їх діяльності, пише видання.

Відзначимо, Олексій Столяров (Лексус) і Володимир Кузнєцов (Вован) здобули популярність завдяки телефонним розіграшів політиків, громадських діячів і бізнесменів. Серед "жертв" пранкерів президент України Петро Порошенко, сенатор США Джон Маккейн, британський музикант Елтон Джон, український олігарх Ігор Коломойський, мер Києва Віталій Кличко та багато інших.

Як повідомляв "Апостроф", раніше пранкери Вован і Лексус розіграли Саакашвілі, представившись заступником глави Адміністрації президента України.