RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Від імені посольства розповідав в США російські міфи про Україну: розкрилися нові резонансні деталі про "крота" в Кабміні

Затриманий за підозрою у співпраці з російськими спецслужбами співробітник Кабміну Станіслав Єжов ще під час своєї роботи в Посольстві України у Вашингтоні поширював кремлівські фейки про Україну.

Про це йдеться в матеріалі Informnapalm.

"Саме в цей час Єжов, зустрічаючись в неформальній обстановці з представниками американського істеблішменту замість того, щоб відстоювати інтереси України, займався розповсюдженням російських міфів: про поділ на Захід і Схід, про громадянську війну в Україні, про націоналістів-радикалів, які раптом вирішили знести режим Януковича і так далі. У тепличних комфортних умовах на вечерях з лососем Єжов впевнено розповідав ці байки американцям. І більшість вірили - а як не повірити офіційному представнику Посольства України в США ?!", - наголошується в матеріалі.

За інформацією джерел, Єжов ніколи не приховував свого невдоволення стосовно нової влади. Про це свідчать відповідні записи в соціальних мережах, зроблені Єжовим під час Євромайдану.

Також повідомляється, що після повернення в Україну Єжов деякий час працював в Адміністрації Президента, а потім перейшов на службу до тоді ще спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана, а після і до Кабміну.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо, які дані збирав Єжов для російських спецслужб.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада