RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Названі імена найбільш злісних нардепів-прогульників засідань Ради в 2017 році

Комітет виборців України (КВУ) назвав ТОП-10 депутатів-прогульників, які в 2017 році найбільш часто не були на пленарних засіданнях Верховної Ради.

Прізвища цих парламентаріїв на прес-конференції в понеділок, 15 січня, оприлюднив аналітик КВУ Денис Рибачок, повідомляє "Укрінформ".

Серед них - нардепи від "Опозиційного блоку" Євген Бакулін, Сергій Клюєв, Дмитро і Михайло Добкіни, позафракційний Дмитро Ярош, депутати з групи "Воля народу" Іван Фурсін і В'ячеслав Богуслаєв, член фракції "Народного фронту" Віталій Чепинога, нардеп з групи "Відродження" Геннадій Бобов і втікач Олександр Онищенко.

Уточнюється, що висновки КВУ зробив на основі інформації про дані реєстрації для участі нардепів на засіданнях ВР.

Рибачок додав, що якщо ж говорити про те, як ходять на роботу представники тих чи інших парламентських сил, то члени фракцій "Народного фронту" і БПП були найактивнішими, а пасивними - представники "Волі народу". Що ж стосується опозиції, то вона аутсайдер за показниками активності роботи у Верховній Раді і відвідуваності.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Комітет виборців України опублікував статистику по відвідуванню народними депутатами засідань Верховної Ради за три роки роботи.