RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Порошенко прокоментував рішення МВФ по Україні: наш прогрес визнали

Рішення про виділення МВФ нового траншу для України за програмою stand-by - сигнал, який свідчить про визнання прогресу нашої країни.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав президент Петро Порошенко.

"Ще одна хороша новина - як і домовлялися з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, Рада директорів Міжнародного валютного фонду ухвалила програму допомоги stand-by для України на 14 місяців на загальну суму $ 3,9 млрд. Схвалено і рішення про виділення в рамках цієї програми першого траншу на $ 1,4 млрд який відбудеться найближчим часом ", - написав він.

За словами президента, рішення МВФ - "позитивний сигнал для України"

"Це рішення Фонду є ще одним важливим сигналом про визнання нашого беззастережного прогресу в макроекономічній стабілізації та доказом успіху в реформаторських зусиллях.Такі рішення провідних світових фінансових інститутів забезпечують сталість нашого впевненого руху і зміцнюють стійкість України на тлі складних внутрішніх і зовнішніх викликів.Впевнено крокуємо далі!", - додав Порошенко.

Як повідомляв "Апостроф", Міжнародний валютний фонд (МВФ) затвердив нову програму stand-by для України загальним обсягом $ 3,9 млрд і виділення в рамках негокредітного траншу обсягом $ 1,4 млрд.