RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Жартував над собою, чиновниками та Росією: повне відео виступу Зеленського на iForum

У четвер, 23 травня президент України Володимир Зеленський виступив на українському форумі інтернет-діячів iForum.

Запис виступу був викладений на сторінках провідних українських видань.

В ході свого виступу глава держави жартував і над собою, і над чиновниками - представниками старої системи і над Росією, використовуючи нестандартні для офіційних виступів терміни.

"Це правда, тому що у вас у всіх мізків набагато більше ніж у мене ... Ну ... Так ... Ні, ну щось у мене є, звичайно", - зазначив президент на самому початку заходу.

Володимир Зеленський також поділився амбітними планами щодо майбутніх призначень в уряд.

"У нас буде гіперлуп між заводами, Ілон Маск буде розрізати стрічку і буде міністром інновацій. Ні ... Хоча щодо останнього, раптом домовимося, я не знаю", - зазначив президент.

Також глава держави в ході свого виступу продемонстрував фотографію народного депутата Олега Ляшко з колегами, а наступним слайдом - скріншот новини з російських ЗМІ, про те, що депутати Держдуми запропонували перевести Росію на старе літочислення, натякаючи на застарілу модель мислення представників чинного парламенту.

Примітно, що виступав на iForum президент України виключно російською мовою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соціальній мережі прихильники президента Зеленського на сторінці в підтримку глави держави "Країна ЗЕ" відзначилися низкою екстремістських заяв.