RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Біжи в Ростов: в мережі різко відповіли на заяву шодо Шарія від глави ОПУ Зеленського

У мережі користувачі висловилися про заяву глави Офісу президента Андрія Богдана, що за організацією протестів проти реєстрації кандидатами в народні депутати Андрія Клюєва і Анатолія Шарія стоїть команда колишнього лідера України Петра Порошенка.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Екс-міністра економіки пана Порошенко і екс-віце-прем'єр-міністра з питань економіки пана Клюєва об'єднують роки спільної роботи в уряді. Тому вважаємо, що всі вимоги мітингувальників слід направити до керівництва однієї політичної партії, яка зацікавлена в дестабілізації внутрішньої ситуації в Україна", - заявив Богдан.

За його словами, мітинги відволікають увагу від проблеми.

"На сьогоднішній день відбувається активізація аудиту і діяльності пана Порошенка і його оточення про розкрадання бюджетних коштів, привласнення державного майна, прийняття незаконних рішень і розпоряджень. І метою проведення відповідних мітингів є все-таки відволікання уваги від цих розслідувань", - стверджує глава ОПУ.

Богдан також закликав Міністерство внутрішніх справ і Службу безпеки України надати інформацію про цю ситуацію.

"Звертаємося до пана Авакова і пана Баканова з проханням надати всю об'єктивну інформацію для можливості прийняття рішень про участь громадян України у виборчому процесі. Звертаємося до державних органів (із закликом) прийняти законне рішення, засноване виключно на законах, а не на певній зацікавленості тих чи інших особистостей", - сказав він.

"Просимо їх також надати об'єктивну законну оцінку факту побиття журналістів і факту закликів до силового захоплення влади", - заключив Андрій Богдан.

В інтернеті користувачі засудили заяву глави ОПУ і прокоментували її.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ЦВК пояснили своє рішення по Шарію і Клюєву.