RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Україна на правильному шляху: Онищенко поділився думкою про Порошенко, Зеленського і майбутнє країни

Народний депутат України Олександр Онищенко опублікував в авторитетному американському виданні статтю, де поділився думкою про режим п'ятого президента Петра Порошенка в Україні та подальший шлях розвитку країни.

Про це йдеться в колонці нардепа для видання The Washingron Times.

"Нарешті, Україна стала на правильний шлях до відкритого суспільства. Перемога Президента Володимира Зеленського була перемогою народу і для народу проти корумпованого режиму Порошенко, який контролював суди країни. Таким чином було встановлено верховенство закону. Обіцянка чесного і відкритого українського суспільства знайшла відгук у електорату, який зняв Порошенко", - пише депутат.

Також Олександр Онищенко розповів про своє бачення стратегії розвитку країни і найближчі плани в українській політиці.

"Україна повинна тісніше співпрацювати з НАТО. Повинна бути більш глибока інтеграція в світові ринки і більш тісні економічні зв'язки з ЄС і США ... Україна також повинна викорінити корупцію попереднього режиму, кроки в правильному напрямку вже зроблені. Президент звільнив кількох важливих фігур з керівництва СБУ. Я створюю і планую очолити НВО під назвою "Група по поверненню активів" з метою повернути 5 мільярдів доларів, які були присвоєні Порошенко і його найближчим оточенням", - повідомив він.

Народний депутат України звинуватив створені за президентства Порошенко антикорупційні органи в обслуговуванні потреб режиму.

"Країна донедавна належала групі корумпованих урядовців і впливовому агентству під назвою Національне антикорупційне бюро України (НАБУ), яке було створено під хибним антикорупційним прапором", - зазначив Онищенко.

Також він роз'яснив ситуацію з Центральною виборчою комісією, яка відмовляється реєструвати для участі в парламентських виборах супротивників колишнього президента Порошенко.

"Мене сповістили, що Центральна виборча комісія відмовляється дозволити мені взяти участь у виборах, призначених на 21 липня 2019 року. Це та ж сама комісія, яка спочатку відмовилася зареєструвати партію колишнього президента Михаїла Саакашвілі і все ще контролюється Порошенко і його прихильниками", - заявив нардеп.