RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Змінив чотири партії: журналісти розповіли про політичну кар'єру кандидата в депутати Артеменка

Протягом своєї кар’єри кандидат в народні депутати Сергій Артеменко змінив чотири різні політичні табори та співпрацював з такими фігурами як Леонід Черновецький, Дмитро Табачник, Володимир Литвин, Віктор Чумак і, зрештою, Петро Порошенко.

Про це повідомляється на сайті видання "Киеввласть".

З 2006 по 2010 роки Артеменко - депутат і заступник голови Дніпровської районної ради в місті Києві в "молодій команді" Леоніда Черновецького.

У 2012 році був головою окружної виборчої комісії: очолював столичний округ №214 від "Народної партії" Володимира Литвина.

У 2014 році безуспішно балотувався до Верховної Ради VIII скликання за списком "Блоку Петра Порошенка" (БПП) під №197. В парламент він потрапив у якості консультанта народного депутата VIII скликання Віктора Чумака (позафракційний, раніше член фракції "УДАР"), на громадських засадах, а ще - голова Дніпровської районної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

У 2015 році Артеменка нарешті обирають депутатом Київської міської ради VIII скликання (фракція "Солідарність").

Варто також зазначити, що Артеменко на парламентських виборах 2012 року очолював окружну виборчу комісію (ОВК) на окрузі №214 за квотою "Народної партії" Литвина. Тоді кандидат в нардепи від "УДАРу" Віктор Чумак, заявив, що ОВК фальсифікує результати виборів на користь Олеся Довгого (ще одного колишнього члена команди Черновецького). Журналісти зазначали, що в Артеменка, як голови комісії, наявний конфлікт інтересів. Справа в тому, що батько Довгого – народний депутат Станіслав Довгий був членом фракції "Народної партії". Згодом Артеменко почав працювати на Чумака.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ПолітикаВлада Тема: Выборы
Теги: