RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Що буде із Зеленським після відходу з поста: в ОПУ зробили цікаву заяву

Команда президента України Володимира Зеленського після можливого відходу від влади знову займеться кіновиробництвом, але вже з прицілом на великі міжнародні нагороди.

Про це заявив перший помічник глави держави Сергій Шефір в інтерв'ю LB.

"Квартал" - справа нашого життя, від якого ми тимчасово відійшли, щоб зробити щось важливе для країни. Те, чим ми займаємося зараз, не є улюбленою справою, хоча ми і підходимо до цього з усією відповідальністю ... Ми хочемо робити велике кіно. Взагалі наша мрія - це "Оскар", - заявив він.

Чиновник зазначив, що сам діючий президент у виробництві майбутніх картин міг би зайнятися продюсуванням, оскільки має величезний досвід в цій галузі. Щодо продовження акторської кар'єри Володимира Зеленського його перший помічник не висловив впевненості.

"Володимир Олександрович вже давно не просто актор, а продюсер з великої літери. Він сценарист, організатор, паровозик, що рухає вагончики. Бути йому чи не бути актором після президентства - питання, на яке мені самому цікаво почути відповідь. Але я впевнений , що він зможе залишитися продюсером і створювати велике хороше кіно", - уточнив Шефір.

Як повідомляв "Апостроф", раніше перший помічник президента України Володимира Зеленського Сергій Шефір розповів про те, скільки глава держави заробляє на концертах "95 кварталу".