RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 42.05
  • НБУ:EUR 38.90
НБУ:USD  42.05
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Зеленського назвали дату першого засідання нової Ради

Перше засідання нової Верховної Ради після позачергових парламентських виборів може відбутися 24 серпня - в День Незалежності України.

Про це повідомив лідер штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко на брифінгу для журналістів, передають Українські Новини.

Він зазначив, що з ініціативою провести в святковий день засідання виступають у складі самої партії. Корнієнко підкреслив, що він особисто виступив за цю ініціативу.

"Ми говорили попередньо, що хочемо провести засідання в серпні. Ми говорили, і я особисто говорив, що День незалежності - красива, символічна дата", - сказав він.

Глава штабу "Слуги народу" підкреслив, що нові члени парламенту, в тому числі і з президентської політичної сили, виступають за переформатування державних свят.

"Ми на День Конституції проводили навчальний семінар для наших списочників. Державні свята треба святкувати по-новому", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", за підсумками підрахунку більше половини бюлетенів на позачергових парламентських виборах, партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу" отримує однопартійну більшість у Верховній Раді.