RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Екс-нардепа покликали в "95-й квартал": мережу повеселила історія

Колишній депутат Верховної Ради України Ігор Мосійчук розповів про те, як його запросили зайняти вакантну посаду "Юзіка" у "95 Кварталі".

Про це він написав у себе в Facebook.

За словами екс-нардепа, його таким чином розіграли якісь дівчата.

"Тільки що лунає дзвінок телефону. Беру трубку, і чарівний жіночий голос каже: - це Вас турбує студія 95 квартал. У нас тут звільнилася роль Юзіка і ми вирішили Вас, пане Ігорю, запросити", - пише Мосійчук.

Колишній парламентарій повідомив, що пропозицію про нову роботу він відхилив, пославшись на брак досвіду в даній сфері діяльності.

Слід зазначити, що раніше роль Юзіка у "95 кварталі" виконував Юрій Корявченков, який був обраний до Верховної Ради України по мажоритарному округу. Мосійчук пообіцяв поділиться з ним досвідом роботи, якщо той до нього звернеться.

У той же час в коментарях у Мосійчука користувачі не висловили ентузіазму, а часом навіть навпаки - звинувачували його в деструктивній позиції по відношенню до попереднього керівництва країною, через що в Раду і потрапили непрофесіонали.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що на 77 окрузі в Запоріжжі на виборах з результатом в 42% голосів переміг представник партії "Слуга народу" Сергій Штепа, який раніше працював весільним фотографом.