RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

В Україні влаштували масштабні обшуки в двох аеропортах і на митниці

Державне бюро розслідувань (ДБР) спільно з державною фіскальною службою і Генпрокуратурою проводить кілька обшуків на українських митних пунктах.

Про це в Facebook повідомила прес-секретар ДБР Ольга Варченко.

Обшуки йдуть на митному посту "Аеропорт Київ" в Жулянах, в приміщенні Запорізької митниці Державної фіскальної служби (ДФС), а також на митному посту "Запоріжжя-аеропорт".

За словами Варченко, обшуки проходять в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 364 КК України - "Зловживання владою або службовим становищем". По ньому проходять посадові особи Київської міської митниці ДФС.

"За нашою інформацією, вони пропустили через митний контроль літак однієї з авіакомпаній, не здійснивши належним чином його перевірку і не оформивши його відповідно до процедури. Цими діями завдано збитків державним інтересам України", - йдеться в повідомленні.

На даний час триває досудове розслідування по цій справі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Національне антикорупційне бюро оприлюднило записи розмов суддів Окружного адміністративного суду Києва, які фігурують у справі про втручання суду в роботу інших органів влади.