RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Зеленський призначив головним господарником гумориста з КВК: фото і деталі біографії

Президент Володимир Зеленський призначив на посаду керівника Державного управління справами Сергія Борзова, який раніше обіймав посаду заступника керівника і виконуючого обов'язки керівника цього відомства.

Відповідні укази від 1 серпня № 569/2019 та № 570/2019 про звільнення Борзова з колишніх посад і № 571/2019 про його призначення керівником відомства опубліковано на офіційному сайті глави держави.

"Призначити Борзова Сергія Сергійовича Керівником Державного управління справами з 1 серпня 2019 року строком на п’ять років з оплатою праці відповідно до законодавства", - йдеться у документі.

Сергій Борзов був заступником керівника Державного управління справами з червня 2014 року.

Він відомий своєю діяльністю в КВН: з 2006 по 2011 рік працював директором команди "Вінницькі перці". У 2011 очолив команду КВН "Збірна України". Також працював у ТОВ "Телевізійне творче об'єднання Олександр Масляков і Компанія".

У червні 2016 року в ЗМІ з'явилася інформація, що Борзов безкоштовно отримав від Державного управління справами квартиру на Печерську вартістю 10 мільйонів гривень.

Підвідомче Державному управлінню справами ДП "Укржитлосервіс" видало Борзову і всій його сім'ї свідоцтво на право власності на квартиру в багатоповерхівці на бульварі Лесі Українки в Києві.

За підрахунками журналістів, комерційна вартість такої нерухомості становить $2-2,5 тисячі за квадратний метр. Таким чином, вся квартира може коштувати більше 10 млн гривень.

Як повідомляв "Апостроф", дружина Сергія Борзова Ірина здобула перемогу на місцевих виборах на окрузі №14 (Вінницька область).