RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Хлопчики за викликом": у Порошенка цікаво прокоментували справу проти нього через Мальдіви

У партії "Європейська солідарність" офіційно спростували звинувачення адвоката Андрія Портнова на адресу п'ятого президента Петра Порошенка, нібито той організував незаконне переправлення людей через кордон, коли летів на відпочинок на Мальдіви.

Про це йдеться в повідомленні партії.

В "ЄС" також вказали на винуватців поширення фейкової новини про правопорушення екс-президента та вказали на зв'язок слідчих ДБР з політиками режиму Януковича.

"Це так само стосується і вильоту на Мальдіви на початку 2018 року. На Андрія Портнова і його "хлопчиків за викликом" з Державного бюро розслідувань, яке цей відомий соратник Януковича отримав у концесію від нової влади, чекає велике розчарування. "Підроблені документи" існують тільки в їх хворобливій уяві", - зазначають у партії.

Як повідомляв "Апостроф", 24 липня екс-президент Порошенко приходив на допит в ДБР, його викликали в якості свідка у виробництві про можливе ухилення від сплати податків при продажу заводу "Кузня на Рибальському". Після виходу з бюро на його авто напали декілька осіб.