RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Скільки грошей з бюджету Зеленський витратив за місяць: сума шокувала мережу

У Державній казначейській службі розкрили дані про витрати Офісу президента України за червень, виявилося, що президент Володимир Зеленський разом з працівниками своєї канцелярії витратив 77,8 млн гривень за місяць.

Про витрати розповів на своїй сторінці в Facebook блогер Mason Lemberg.

За його словами, місяць роботи п'ятого президента Петра Порошенка в середньому коштував країні 65 млн гривень.

"77 796 201 грн - сума бюджетних коштів, витрачених на утримання пана Зеленського і його свити за червень 2019 року. 78 млн за 1 місяць. На тлі цього досить цікаво виглядає його пролетарсько-гоповський піар про "чуєш, продай авто і зроби дорогу" , "чуєш-то, а не літайте літаками, не доїть бюджет і робіть дороги". А взагалі - так, епоха бідності закінчилася. Для них. Почалася епоха кіно", - написав блогер.

Згідно з офіційними даними казначейства, на обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України та Адміністрації президента України з бюджету було витрачено з січня по травень 326,5 млн гривень, а з січня по червень - 404,3 млн гривень .

Користувачі мереж висловили обурення у зв'язку з надмірними витратами глави держави і Офісу президента.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під час візиту в Івано-Франківську область президент Володимир Зеленський запросив у нардепа-мажоритарника Андрія Іванчука грошей для будівництва дороги у сумі 175 мільйонів гривень.