RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Кумівство по-новому: розгорається скандал навколо претендентки на топ-посаду від Зеленського

У мережі розгорається скандал через нову претендентку на посаду державної уповноваженої АМКУ Ірини Копайгори, яка є дочкою університетського викладача президента Володимира Зеленського.

Розслідування про це опублікувало видання "Наші Гроші".

Ірина Копайгора живе в Кривому Розі і=та працює в місцевому КНЕУ ім В. Гетьмана. Цей університет закінчив глава держави. Іван Копайгора - батько Ірини, викладав у Володимира Зеленського право. Сам він вкрай позитивно висловлювався про майбутнього главу держави.

"Саме Володимир завжди просив порад і жодного разу не пропускав пар, хоча грав в спектаклях і виступав в театрі", - говорив професор.

Також відомо, що в цьому ж університеті працює батько Володимира Зеленського - Олександр Зеленський.

Ірина Копайгора подала кандидатуру на посаду в АМКУ 18 серпня. В даний момент в комітеті відкриті дві вакансії, одна з них - заступник керівника.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про скандальну кандидатурі команди президента Зеленського на посаду міністра юстиції. За відомостями журналістів, керівником міністерства може бути призначений представник тієї ж компанії, яку представляли заступники чинного міністра Павла Петренка.