RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Пов'язана з ЦРУ: в мережі розкрили цікаві деталі біографії майбутнього міністра фінансів

Нинішній міністр фінансів України Оксана Маркарова, яка в новому Кабміні може отримати посаду, пов'язана з Центральним розвідувальним управлінням США.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу "Шаурма Зеленського".

"Маркарова є вихідцем з організації Chemonics International, яка є найбільшим одержувачем фінансування USAID в світі. Це така мегакорпорація, що працює в будь-яких сферах - від розвитку охорони здоров'я до повалення недемократичних режимів (у них навіть є десь презентація, де вони призводять більше 10-ти прикладів зміни влади в різних країнах, як свою заслугу). Причиною такої успішності організації, особливо в питанні отримання держфінансування, є те, що вона курується ЦРУ і є офіційним прикриттям для їх співробітників в інших країнах", - запевняють автори каналу.

За словами авторів каналу, знайомство Маркаровой з "координатором мережі агентів ЦРУ" в Східній Європі Балашем Ярабіком допомогло їй зробити успішний старт кар'єри.

"Судячи з розповідей, саме для забезпечення контролю над економікою України і пролобійовано в минулому році її призначення, а в цьому році воно закріплене вже при новому президенті", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі опублікували можливий склад нового Кабінету міністрів України.