RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

"Слуга народу" видала страшилку про зимовий путч Порошенко: фото

У четвер, 29 серпня на першому засіданні нової Верховної Ради народний депутат партії "Слуга народу" Ліза Богуцька пояснила з якої причини було прийнято рішення зберегти на посаді Арсена Авакова.

Про це пише "Страна.ua", опублікувавши відповідні фото із залу парламенту.

Нардеп написала в месенджері, що Аваков необхідний як захист від екс-президента Петра Порошенка, який нібито "готує переворот".

Адресата повідомлення по фото не видно, однак з тексту відомо, що звуть її Оленою.

Ліза Богуцька зазначила, що планує написати пост в соцмережах щодо "путчу" екс-глави держави, який, за її словами, очікується в грудні.

Також нардеп анонсувала прийняття проекту про зняття депутатської недоторканності.

"Лєночка, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу тільки тобі написати ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканність. але залишимо міністра МВС. Я засмучена дуже, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч ", - написала Богуцька.

Як повідомляв "Апостроф", раніше екс-президент України Петро Порошенко полетів разом з сім'єю на відпочинок до Норвегії.