RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Стадо: мережу повеселило відео з забудькуватим "Слугою народу"

У мережі з'явилося відео як народний депутат від партії "Слуга народу" Артем Дмитрук намагається відповісти журналістам на питання про ім'я обраного в Раді прем'єр-міністра.

Відео було опубліковано "Радіо Свобода" в Twitter.

Народний депутат спробував піти від прямої відповіді на питання, сказавши, що зустрічався з новим главою уряду на тренінгу в Трускавці, а також назвав його "фаховим спеціалістом". Ні імені, ні прізвища його він так і не назвав.

"Запитали депутата від" Слуги народу "Артема Дмитрука про новообраного прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Народний обранець не зміг назвати імені нового глави уряду", - пишуть журналісти.

Під відео, користувачі пожартували над зовнішнім виглядом народного депутата, а також висловили різку критику з приводу кваліфікації політиків президентської політичної сили.

Як повідомляв "Апостроф", раніше новообраний депутат від "Слуги народу", засновник клініки "Борис" і позаштатний радник президента Михайло Радуцький потрапив у скандал через нецензурне листування в залі парламенту з приводу претендентів на роль глави МОЗ.