RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Він неправий: Зеленський вперше прокоментував скандальну відпустку Богдана

Президент Володимир Зеленський заявив, що глава Офісу президента Андрій Богдан не мав права замість святкування Дня Незалежності відпочивати на весіллі в Сен-Тропе (Франція).

Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу "1+1".

За словами президента, Богдан пішов у відпустку за кілька днів до Дня Незалежності та про те, як він його буде проводити, Зеленський не знав.

"По-перше, що там було – Богдан пішов у відпустку, я навіть не знав, куди він їде, це не моя справа. Він пішов у відпустку, і це було не 24-го. Це важливо розуміти, що він не приїхав саме у День Незалежності в Сен-Тропе. Він поїхав за 4 чи за 5 днів. Це його відпустка офіційна. Ми домовились – я підписав відпустку, є папери. Він на 24-те був запрошений на весілля до свого товариша чи когось, я не знаю цих людей", - сказав Зеленський.

Президент також повідомив, що зателефонував Богдану і сказав йому, що той неправий в цій ситуації.

"Він не міг бути, як один з реальних, потужних людей у владі, і друга людина після мене зараз, коли ще немає уряду, і він не має права на День Незалежності твоєї країни в Сен-Тропе гуляти. Я думаю, що він неправий. Чи порушував він закон – так, не порушував. Але я думаю, що не все законами міряється. Але спеціально на День Незалежності, хочу захистити його в цьому питанні, він не їхав у Сен-Тропе, хоча він неправий", - заявив він .

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", наречена юриста Андрія Довбенко, на чиєму весіллі відпочивав глава Офісу президента, розкрила деталі візиту Андрія Богдана в Сен-Тропе .