RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Ми вам нічого не винні: у мережі ажіотаж навколо заяви "слуги" Зеленського

Депутат Верховної Ради від партії "Слуги народу" Олена Копанчук, яку спіймали на кнопкодавстві в залі парламенту, заявила, що не планує здавати мандат.

Про це нардеп заявила на засіданні регламентного комітету ВРУ.

В ході засідання депутат від "Європейської солідарності" Олег Синютка заявив, що Копанчук підписала меморандум, який передбачає добровільне складання депутатського мандата в разі кнопкодавства.

"Так. Меморандум ми підписували. Зміст нам знайомий. Але меморандум був про наміри, тому на сьогоднішній день юридичної відповідальності ще немає ... Зміст меморандуму, ще раз підкреслю, про наміри. Меморандум не несе юридичних наслідків", - заявила Копанчук.

Користувачі соцмереж відзначили, що така поведінка представників президентської політичної сили була передбачувана, враховуючи схожі дії з боку глави Офісу президента Андрія Богдана та інших членів Зе-команди.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі бурхливо відреагували на скандал з кнопкодавством у Верховній Раді та рішенням нардепів, що провинилися, віддати свою зарплату за місяць на благодійність.