RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Проти України буде весь світ: який трюк може провернути Путін з підсумками переговорів в Мінську

У президента Росії Володимира Путіна є можливість повторити з "формулою Штаймаєра" той же трюк, що він виконав раніше з Мінськими угодами.

Про це повідомляє видання "Гордон", посилаючись на слова старшого наукового співробітника американського Інституту Катона, російського економіста і екс-радника Путіна Андрія Ілларіонова.

"Він (Путін - ред.) може передати текст формули на міжнародні майданчики - в ту ж ОБСЄ або ж ООН - і додатково закріпити її рішеннями цих організацій, в тому числі і шляхом прийняття відповідної резолюції Ради безпеки ООН. Природно, ні у ОБСЄ, ні у Радбезу ООН не буде проти цього будь-яких заперечень, і таким чином "формулою" будуть додані ознаки частини міжнародного права", - зазначив він.

За словами Ілларіонова, тоді для здійснення розчленування України і знищення її суверенітету на Зеленського та Україну буде тиснути вже не тільки один Путін, а вся система міжнародного права з усіма її організаціями, а також лідерами зарубіжних держав. І тоді Зеленський буде протистояти вже не одному Путіну, а всій системі міжнародного права і всьому міжнародному співтовариству.

Він підкреслив, що "формула Штайнмаєра"- це ліквідація унітарного характеру держави Україна і здача її суверенітету спецслужбам Росії.

"Вчорашнє підписання Україною "формули Штайнмаєра" в Мінську і заява президента Зеленського про те, що "формула Штайнмайера" - не заслуговуюча на увагу "страшилка", що вона не являє собою чогось особливого, що вона - всього лише дві нічого не значущі пропозиції, свідчить або про глибоку некомпетентність українського президента, або про його навмисну спробу приховати від громадськості здійснювану ним капітуляцію України перед Путіним", - підсумував Ілларіонов.

Як повідомляв "Апостроф", в документі за "формулою Штайнмайера", який підписали 1 жовтня цього року в Мінську, немає підписів усіх учасників.