RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бездушний нудист: з'явилися скандальні дані про члена нового ЦВК від партії Зеленського

Призначений рішенням Верховної Ради 4 жовтня член Центральної виборчої комісії Павло Любченко - професор кафедри державного будівництва Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, має вкрай негативну репутацію серед студентів.

Про це повідомляє видання Realist.

Так, в анонімних відгуках студенти університету охарактеризували Павла Любченко як алкоголіка, причому відзначається, що вживав він і на місці роботи, а також згадуються його специфічні розваги. У відгуках учнів згаданий непрофесіоналізм викладача, його агресію і грубість.

"Таким негідникам тільки в морзі працювати, а не з людьми. Вкрай непорядна, озлоблена на весь світ особистість, бездушний, огидний вампір. Кругозір вузький, знання посередні, а вимоги на іспиті непомірні. Після занять викликав почуття огиди, а після іспиту бажання сходити до церкви, щоб прибрати негатив", - кажуть студенти.

У матеріалі наголошується, що Любченко двічі намагався пройти до Верховної Ради: в 2014 році він висувався мажоритарником від "Радикальної партії", в 2019 році - пішов на вибори під 120-й номером у списку партії "Голос".

Також він брав участь в конкурсі на посаду судді Конституційного суду, де не домігся успіху.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в команді "Слуги народу" розглядали для включення в ЦВК скандальну соратницю екс-президента України Віктора Януковича Олену Лукаш.