RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Раді таємно і в турборежимі проголосували за проект закону про землю

Комітету з питань аграрної політики Верховної Ради вистачило десяти хвилин, щоб прийняти рішення щодо законопроекту № 2178-10 про продаж землі.

Про це повідомив журналістам у парламенті народний депутат і член аграрного комітету Вадим Івченко.

За його словами, засідання комітету відбулося в спішному порядку, раніше запланованого часу. Про проведення цього засідання члени комітету були сповіщені смс.

"За 10 хвилин було прийнято рішення [про рекомендації прийняти в першому читанні законопроект № 2178-10] без узгодження з нами. Ми вимагаємо не приймати такі чутливі питання для українського народу не публічно і в закритому режимі", - заявив Івченко.

Народний депутат підкреслив, що "це рішення комітету - нелегітимне" і нагадав, що на його розгляді залишається 10 альтернативних законопроектів щодо землі, з яких ще не було голосування, як цього вимагає процедура.

За словами Вадима Івченко, опозиція наполягатиме на проведенні засідання комітету, як було передбачено раніше, о 14.30, щоб продовжити публічне обговорення всіх законопроектів.

Як раніше повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський висловився за відстрочку допуску іноземців до купівлі землі при запуску земельного ринку