RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Богдан цікаво відреагував на чутки про свою бійку з Бакановим: фото

У мережі з'явилися чутки про бійку між головою Офісу президента Андрієм Богданом і главою Служби безпеки (СБУ) Іваном Бакановим, яка нібито сталася в будівлі ОПУ на вулиці Банковій в Києві, на що відреагував і сам Богдан.

Про "інцидент" в Facebook повідомив журналіст Станіслав Речинський.

За його словами, причиною конфлікту було призначення начальника Головного слідчого управління СБУ. Богдан нібито виступав за кандидатуру заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного, Баканов - за Василя Вовка, який раніше обіймав цю посаду.

Відома журналістка Соня Кошкіна підтвердила інформацію.

"Фактаж весь підтверджую - перевірила. І по Богдану теж. Оцінки і акценти у мене дещо інші, але поки залишу їх при собі - зараз важливий саме фактаж", - заявила вона.

У той же час, незабаром після появи чуток, сам Богдан опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, на якому глава ОП в гримі сидить на якомусь застіллі (певно - Хеллоуінському). Знімок супроводжується іронічним підписом: "Баканов не трапляйся на моєму шляху! Наступного разу вип'ю всю кров. Будеш кішкам хвости крутити!" .

Як раніше повідомляв "Апостроф", управління спецрозслідування Генеральної прокуратури розглядає питання вручення підозри голові Офісі президента Андрію Богдану.