RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Нацбанк відзначився пікантним новорічним корпоративом: відео та реакція НБУ на скандал

У суботу, 21 грудня, в приміщенні Національного банку відбувся новорічний корпоратив, на якому виступали танцівниці стриптизу.

Відео зі святкування корпоративу виклав на своїй сторінці в Facebook народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський.

На кадрах, які оприлюднив політик, видно, що танцівниці розважають публіку, стоячи на перилах другого поверху головного операційного залу Національного банку України. У той же час в залі голосно грає клубна музика.

"Вперше в історії центробанку на перилах головного операційного залу танцюють стриптизерки", - прокоментував кадри нардеп. На них дійсно видно танцюючих дівчат в пікантних нарядах.

За його словами, таке свято, нібито, для своїх підопічних організували голова НБУ Яків Смолій та його заступник Катерина Рожкова.

При цьому, нікого з присутніх не бентежить, що цей зал, як і все в будівлі НБУ, є режимним об'єктом з обмеженим доступом.

При цьому, в НБУ відреагували на скандал, назвавши корпоратив "короткою культурно-розважальною програмою".

"Захід відбувся за організацією та фінансуванням профспілки працівників НБУ. До підтримки в проведенні заходів профспілковою організацією було притягнуто зовнішнього підрядника, договір з яким передбачав в тому числі і організацію танцювального флешмобу для працівників банку. Відомі особистості або артисти до виконання послуг в рамках договору не залучалися", - йдеться у відповіді регулятора на запит ТСН.

Як раніше повідомляв "Апостроф", увечері в п'ятницю, 20 грудня, в Києві члени президентської партії "Слуга народу" відсвяткували корпоратив на честь Нового року.