RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Народ ще не зрозумів: мережі потішив пост спікера Зеленського

Прес-секретар голови держави Юлія Мендель, яка нещодавно переплутала Литву з Латвією, здивувала дивним постом в четвер, 16 січня, в якому згадала новорічне привітання президента України Володимира Зеленського.

Пост вона опублікувала на своїй Twitter-сторінці.

"Нетрадиційне і збалансоване новорічне звернення Президента України @ZelenskyyUa було одним з найважливіших виступів в його новій, політичній кар'єрі. Він виклав своє бачення всеосяжної української національної ідентичності, закликавши до єдності", - написала вона.

У мережі одразу ж дорікнули прес-секретарю, пригадавши той факт, що на момент виступу президента пройшло вже більше півмісяця.

"16 січня, а народ ще не зрозумів, яке чудове було звернення. Спасибі, Юлія!!" - прокоментував пост спікера користувач під ніком Президент Один Спамс.

Як повідомляв "Апостроф", Мендель ні вперше відрізняється скандальною поведінкою, наприклад і з журналістами. Зокрема, раніше Юлія Мендель відтягувала журналіста "Радіо Свобода" Крістофера Міллера від Володимира Зеленського, перешкоджаючи йому задати питання президенту.