RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Які вакансії і зарплати пропонують у ОПУ, Раді та інших держслужбах: названі цифри

Офіс президента розмістив нові вакансії: кандидатам, які виконають усі умови, готові платити 43 тисячі гривень у місяць.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на КП.

У Міністерство розвитку економіки, енергетики, торгівлі та сільського господарства й Міністерство енергетики й захисту навколишнього середовища потрібні держсекретарі. Пропонують 33,6 тисяч гривень у місяць. Потрібно мати 7 років робочого стажу (3 із них - на керуючих посадах), бездоганно знати державну мову й володіти англійською чи французською.

Кандидатам на посади голів Держрегулюючої служби та Держсоцслужби пропонують 29,4 тисяч гривень заробітної плати. 24 тисячі гривень платні будуть отримувати голови Держагенства з культурної спадщини, Держагенства з розвитку туризму, Держагенства з питань мистецтва.

Керівник експертної групи з внутрішньої та зовнішньої політики Офісу президента отримає 42, 3 тисячі гривень. У розмір входять надбавка за особливо важливу роботу й деякі інші доплати.

У кількох комітетах ВР шукають заступника керівника секретаріату. Посадовий оклад - 16,9 тисяч гривень.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що міністр освіти і науки України Ганна Новосад, зарплата якої в 2019 році в середньому становила 63,4 тисячі гривень, незадоволена своїми прибутками.