RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

"Хоче нахабно бюджет ділити": у ВР "слугу народу" підловили за скандальним листуванням

Народного депутата України від президентської партії "Слуга народу" Павла Павлиша підловили за скандальним листуванням із заступником міністра охорони здоров'я України Андрієм Семиволосом.

Про це повідомляють "Коментарі".

Так, в листуванні Семиволос зазначає, що якийсь "Миша", а єдиний нардеп в профільному комітеті - глава Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький, має намір "нахабно ділити бюджет".

У свою чергу, Павлиш радить Семиволосу не виконувати "недолугі команди" і "включати дурня". На що Семиволос йому відповідає, що "якщо хоче всидіти в кріслі" - потрібно виконувати.

Повна стенограма листування:

Павлиш: "Привіт, як справи?";

Семиволос: "Так собі";

Павлиш: "А що трапилося?";

Семиволос: "Міша за**бав до гикавки, хоче в нахабну бюджет ділити, дає недолугі команди";

Павлиш: "То не виконуй, включай дурня";

Семиволос: "Якщо хочу всидіти в кріслі, то потрібно виконувати, тут можна добре прибарахлитися, онукам вистачить, але по парі його моментів поклав в ящик, сказав типу віддав в департамент)) він мені за них наярює, кажу роблю))";

Павлиш: "зрозуміло, тримайся. Може на вихідних підемо з М*** підемо, вони хороші...".

Слід зазначити, що нардеп Павлиш не вперше потрапляє в скандал з листуванням на телефоні. Так, 13 листопада, під час перепалок навколо відкриття ринку землі, Павлиш розглядав у сесійній залі фото з оголеними дівчатами.

Михайло Радуцький є засновником приватної медичної клініки "Борис", раніше його називали одним з можливих кандидатів на посаду глави Міністерства охорони здоров'я.